Washington D.C.

             USA - Washington D.C.

Det er uendeligt svært at give et blot nogenlunde realistisk indtryk af området der strækker sig fra Union Station, videre til Capitol Hill, med udsigten over "The museum mile" også kaldet "The Mall", videre til Washington Monumentet sluttende med Det Hvide Hus.

De to lokalområder kaldet M-Street og Canal-området er også iblandt indtrykkene.

De to sidstnævnte er en del af byområdet Georgetown, som betragtes som værende den gamle del af Washington.

          The       White       House 

At vælge tog fremfor fly har den klare fordel at man sparer masser af spildtid i lufthavnen. Eftersom jeg boede i New York, valgte jeg toget til såvel Washington & Boston.

I begge tilfælde rejser man fra centrum til centrum. Let, enkelt & effektivt.

Man skal dog være opmærksom på at Amtrak er væsentligt dyrere at rejse med, end man er vant til. Så det kan prismæssigt være en stor fordel at købe billetter hjemmefra.

National Air & Space Museum

Det største indtryk ?


Måske lyder det underligt, men det jeg nok vil huske, og forbinde med byen Washington fremadrettet, er lyden af syngende græshopper & tudende toghorn.

Da jeg ankom til byen var det lige i middagsheden, der var få mennesker og altså stilhed omkring mig. Afstandene mellem de forskellige regeringsbygninger er enorme, og det hele ligger placeret uden på et stort åbent område.

Hvilket var med til at skabe et noget unikt "baggrunds-lydbillede", hvor der var den konstante lyd af syngende græshopper, samt Amtrak`s tog som kørte med hylende toghorn til og fra hovedbanegården i udkanten af Washington D.C.

Dette - alt imens jeg bevægede mig rundt i området. Det var fantastisk ;-)